W naszym porcie znajduje się Tawerna pod Byczkiem. W niej, pod czujnym okiem szefowej, serwujemy dania kuchni domowej. Staramy się aby nasi goście zostali przyjęci „jak u mamy”, tj. dużo, smacznie i zdrowo.
Poniżej podajemy przykładowe dania z naszego menu:
- Danie chłopa (opiekane talarki ziemniaczane z podsmażanym boczkiem, kiełbasą, cebulą, sadzonym jajkiem, keczupem, pieczarkami konserwowymi i ogórkiem kiszonym)
- Czarcie jadło (placek ziemniaczany z pikantnym gulaszem, serem i keczupem)
- Ręcznie lepione pierogi
- Kotlet kapitański (schab przekładany boczkiem, cebulą i pomidorem podany z frytkami, talarkami lub ryżem i surówką)
- i wiele innych smakowitych dań…
W Tawernie organizujemy imprezy okolicznościowe i integracyjne, dancingi, koncerty szantowe oraz biesiady przy suto zastawionym stole.